|
SAECO - SBS
system
„SBS“ – NEJDOKONALEJŠÍ TECHNOLOGIE PRO MAXIMÁLNÍ PRAKTICKÉ VYUŽITÍ KÁVOVARU
Připravit tradičním způsobem různé druhy kávy, znamená pokaždé seřídit stupeň mletí zrna.
S novým systémem SBS lze docílit výtečného caffé creme, dokonalého espressa a silného caffé ristretto, a to velmi jednoduše – postačí pouhé otočení rotačním knoflíkem.
Systémem SBS dosáhneme v presovací komoře maximálního vyluhování kávy, protože tlak zůstává po celou dobu presování zcela konstantní.
S využitím systému SBS můžeme ještě plněji vychutnat chuť a aroma připravené kávy.
Přístroje, které jsou vybaveny tímto speciálním systémem, jsou jedinečnou novinkou, prakticky a rychle připravují jakýkoliv druh kávy, vždy s nejlepším výsledkem. „Chuť a aroma kávy vždy dokonale v linii s každým přáním“.
|